Miljö & kvalitet

28 april 2023

Vi på UAMS AB, som publicerar Saneringsfirma Stockholm, har en bred expertis inom saneringstjänster. Våra specialområden innefattar fukt- och mögelutredningar, hantering av radonproblem, åtgärdsförslag, besiktningar, inventering av PCB och asbest samt sanering och återställning av dessa material.

Inom vårt företag arbetar SSI-godkända radonkonsulter, auktoriserade provtagare, snickare och erfarna sanerare inom alla dessa områden. Vi är stolta över att ha högutbildade medarbetare som kan leverera högsta kvalitet på våra tjänster.

Vårt företag är certifierat av SEMKO Certification inom standarderna SS-EN ISO 9001:2000 och 14001:2004. Detta betyder att vi följer höga standarder för kvalitet och miljö. Vi strävar alltid efter att leverera en utmärkt kundupplevelse.

Vi arbetar i Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Västerås. För att kunna erbjuda våra tjänster i hela landet, har vi även filialer i Sundsvall, Göteborg och Malmö. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina saneringsbehov.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

RING OSS

0200-77 55 77
crossmenu