Om oss

28 april 2023

Välkommen till UAMS AB, det ledande företaget inom saneringstjänster för mögel, PCB, radon och mer. Vi är stolta att vara publicerare av webbplatsen "Saneringsfirma Stockholm", där vi tillhandahåller information och tjänster för att hjälpa dig med alla dina saneringsbehov.

UAMS AB är specialiserat på saneringstjänster som hjälper till att ta bort farliga ämnen från bostäder och kommersiella fastigheter. Vårt erfarna team har expertis och kunskap att hantera vilket saneringsprojekt som helst, oavsett storlek. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att din egendom återställs till en säker och hälsosam tillstånd.

På UAMS AB förstår vi vikten av att upprätthålla en säker och hälsosam miljö. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive ventilerade golvsystem och reparationer av vattenskador, för att hjälpa till att förhindra ytterligare skador på din egendom.

Vårt åtagande för kvalitet och kundnöjdhet är vad som skiljer oss från resten. Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder. När du väljer UAMS AB kan du vara trygg i att du är i goda händer.

Tack för att du överväger UAMS AB för dina saneringsbehov. Vänligen utforska vår webbplats och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en konsultation. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

RING OSS

0200-77 55 77
crossmenu